Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сектор містобудування та архітектури інформує

Новини
06.04.2021

Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проєкту містобудівної документації «Детальний план території кварталів садибної житлової забудови по вул. Кільцева, поміж вул. Матюшенко, 74, пров. Дорожньому на території Русько-Лозівської сільської ради Дергачівського району Харківської області».

На виконання вимог ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555, в засобах масової інформації, що поширюються на території Дергачівської міської ради, а саме: газеті «Вісті Дергачівщини» від 05 березня 2021 року, на офіційному вебсайті Дергачівської міської ради та на офіційній сторінці у Facebook Дергачівської міської ради була оприлюднена інформація про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Детальний план території кварталів садибної житлової забудови по вул. Кільцева, поміж вул. Матюшенко, 74, пров. Дорожньому на території Русько-Лозівської сільської ради Дергачівського району Харківської області» (далі – ДПТ), замовником якої є Дергачівська міська рада (як правонаступник замовника колишньої Русько-Лозівської сільської ради), розробником – приватне підприємство «Перспектива-ДІ».

Механізм врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні передбачає розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до зазначених проєктів, які повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У період з 05 березня по 05 квітня 2021 року у приміщенні сектору містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та земельних відносин, Державна архітектурно-будівельна інспекція Дергачівської міської ради за адресою: 62300, м. Дергачі, пл. Перемоги, 2а, приймались письмові пропозиції (зауваження) громадськості стосовно вищевказаного ДПТ. Упродовж вищезазначеного періоду письмових пропозицій та зауважень громадськості щодо внесення змін у ДПТ не надходило.

Крім того, 18 березня 2021 року в залі засідань (проведення сесій) Дергачівської міської ради за адресою: Харківська область, Харківський (колишній Дергачівський) район, м. Дергачі, пл. Перемоги, 5а відбулися громадські слухання ДПТ, про що складено відповідний протокол від 18 березня 2021 року, в якому не було зафіксовано пропозиції (зауваження) до ДПТ.

Для отримання більш детальної інформації щодо ДПТ можна звернутися до сектору містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та земельних відносин, Державна архітектурно-будівельна інспекція Дергачівської міської ради за адресою: 62300, м. Дергачі, пл. Перемоги, 2а, тел.: (05763) 2-00-51.

Дергачівська міська рада

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше