Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо торгівлі гуманітарною допомогою!

Корисна інформація
22.03.2022

Під час війни дезінформація намагається проникнути до нашого розуму з усіх боків. Один з прикладів – це чутки про те, що місцева влада нібито продає гуманітарну продукцію, яка до нас надходить. Хочу дати роз’яснення з цього приводу.

Усі товари, які проходять шлях від постачальників до мешканців Дергачівської громади через міську раду, доступні людям абсолютно безкоштовно, і це жорстко контролюється. Ви можете отримати гуманітарну допомогу у відповідних центрах видачі або на дому (для осіб, нездатних пересуватися самостійно) за наявності документів, що посвідчують вашу особу.

З міркувань безпеки ми не можемо вказувати у наших публікаціях адреси таких місць чи контакти відповідальних осіб. Але усю цю інформацію ви можете отримати через місцевих депутатів, голів ваших вуличних комітетів, старост старостинських округів, працівників міської ради, волонтерів чи знайомих особисто вам осіб, які вже отримали гуманітарні пакети.

Продаж товарів здійснюють місцеві підприємці у Дергачах та підконтрольних Україні старостатах. Вони роблять закупки в оптових постачальників та реалізують продукцію населенню у роздріб. Ця продукція не є і за визначенням не може бути гуманітарною допомогою, міська влада не має до неї ніякого безпосереднього відношення!

Будь ласка, думайте критично та аргументовано! Не піддавайтеся впливу дезінформації та не сприяйте її поширенню!

Дякую за розуміння!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко на Facebook

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше