Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг

Новини
10.05.2023

Відповідно до ч. 11 ст. 15 Закону України «Про соціальні послуги» Дергачівська міська рада отримала доступ до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, який діє згідно з Порядком формування, ведення та доступу до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 рноку №99.

Відповідно до п. 25 Порядку юридичні особи та фізичні особи - підприємці, що надають соціальні послуги, для того, щоб бути внесеними до Реєстру, обов’язково подають заяву до відділу соціального захисту Дергачівської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Дергачі, пл. Перемоги, буд. 20:

  • заяву надавача соціальних послуг за встановленою формою;
  • перелік соціальних послуг, які має право надавати надавач соціальних послуг, їх зміст та обсяг, умови і порядок отримання;
  • відомості про дату та результати здійсненого уповноваженими органами контролю за дотриманням надавачем соціальних послуг вимог, установлених законодавством про соціальні послуги (за наявності).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше