Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодня десятки волонтерів допомагають Дергачівській міській раді розвантажувати і розвозити гуманітарні товари, а також евакуйовувати наших мешканців з найбільш небезпечних населених пунктів

Подяка
25.06.2022

Щодня десятки волонтерів допомагають Дергачівській міській раді розвантажувати і розвозити гуманітарні товари, а також евакуйовувати наших мешканців з найбільш небезпечних населених пунктів.

Один із них – це Євген Шарапов, житель Руської Лозової. Євген з перших днів війни допомагає своїм односельцям. Наприкінці квітня, під час чергової хвилі евакуації з Руської Лозової, Євген потрапив під артобстріл та отримав поранення, – але це його не спинило!

Майже щодня він знаходиться у зоні активних бойових дій, постійно вивозить поранених, координує евакуацію тих, хто забажав виїхати, а також доставляє людям їжу й ліки.

Ми безмежно вдячні Євгену та усім волонтерам, які, ризикуючи власним життям, рятують наших людей, які реальними справами допомагають встояти українському суспільству, поки ЗСУ боронять нашу державу на фронті!

Разом переможемо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше