Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розстріляна російськими окупантами карета швидкої допомоги із Дергачів продовжує курсувати Європою. Нова зупинка - Рейхстаг у Берліні

Новини
06.07.2023

На заході були присутні президентка німецького Бундестагу Бербель Бас разом з низькою парламентарів від різних фракцій і послом України у Німеччині Олексієм Макеєвим.

Подібні акції привертають увагу європейського політикуму та громадськості до тих жахіть, які принесла Україні війна, розв’язана росіянами проти всієї Європи. Карета швидкої допомоги з Дергачівщини є ще одним підтвердженням російських воєнних злочинів.

Нагадаємо, у межах проєкту «Швидка допомога» ми передали волонтерам понівечену російськими снарядами стару медичну автівку, на якій на початку повномасштабного вторгнення рф здійснювались евакуаційні рейси з небезпечних місць Дергачівської громади. Потрапивши під обстріл, автівка була виведена з ладу. Розстріляну «швидку» вже презентували у Києві, Вільнюсі, Мюнхені, а тепер – у німецькій столиці. Наступною зупинкою стане Гамбург.

Проєкт «Швидка допомога» реалізується за ініціативи народного депутата України Марії Мезенцевої. Організаторами проєкту є харків’янка Олена Федорова, благодійний фонд «1K.lt», благодійний фонд «Світла мета» спільно з Київською обласною військовою адміністрацією, громадські діячі та благодійники з Литви і Німеччини.

Щиро дякуємо нашим друзям-волонтерам за важливу допомогу Дергачівщині та за публічну демонстрацію наслідків російської агресії проти України у державах Євросоюзу! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше