Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО БЕЗРУКІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Новини
10.02.2021

Вячеслав Задоренко спільно з Євгеном Шатохіним, депутатами Дергачівської міськради та Харківської райради провели зустріч з Безруківським старостою Володимиром Мицаєм, працівниками старостинського округу, підприємцями, представниками фермерських господарств та місцевими мешканцями.
В ході зустрічі обговорена робота комунальних служб та надання адміністративних послуг в Дергачівській громаді, а також питання благоустрою місцевого закладу освіти та села Безруки: освітлення вулиць і вивіз сміття.
Під час зустрічі було наголошено на важливості розвитку спорту та молодіжної політики.
"Одним із наших пріоритетів є створення у громаді належних умов для здорового способу життя її мешканців, забезпечення доступності спорту для всіх, започаткування культури спортивного дозвілля. Заняття спортом стане найкращою альтернативою вуличному дозвіллю. Плануємо розвивати футбол, волейбол, баскетбол, створити власні команди та підтримувати існуючі з кожного з цих видів спорту, проводити турніри між громадами", – зазначив Вячеслав Задоренко.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше