Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча група з моніторингу дотримання карантинних обмежень здійснила ряд позапланових перевірок у закладах міста Дергачі

Новини
21.02.2022
У Дергачах проводиться робота щодо перевірки дотримання карантинних обмежень, спричинених коронавірусною хворобою.
Так, протягом лютого, з метою організації належного контролю за додержанням протиепідемічних та обмежувальних заходів, робочою групою у складі представників міської ради, національної поліції та Держпродспоживслужби перевірено роботу суб’єктів підприємницької діяльності.
Під час перевірки виявили наступні порушення:
❗Не проводиться температурний скринінг працівників перед початком зміни.
❗Не дотримуються вимоги щодо обмеження контакту між працівниками та відвідувачами шляхом дистанціювання (1,5 м).
❗Не дотримаються вимоги щодо відповідного тимчасового маркування біля місць потенційного скупчення людей.
❗Не дотримуються вимоги щодо волого прибирання з використанням миючих та дезінфекційних засобів кожні 2 години, перед відкриттям та після закінчення робочого дня/зміни.
На порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення та проведено роз’яснювальні бесіди.
На жаль, сьогодні епідеміологічна ситуація в країні залишається несприятливою, тому Дергачівська міська рада закликає суб’єктів підприємницької діяльності дотримуватись карантинних правил обслуговування громадян.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше