Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робітники Дергачівського відділення Харківгазу повністю відновили газопостачання у Безруківському старостинському окрузі!

Новини
13.08.2022

Доступ до блакитного палива отримали мешканці сіл Безруки та Лещенки – загалом більше 1000 осіб, – які з кінця квітня залишилися без газу внаслідок пошкодження критичної інфраструктури російськими обстрілами.

🤝 Ми надзвичайно вдячні керівництву АТ «Харківгаз», працівникам Дергачівського газового відділення, з якими вдалося налагодити конструктивну взаємодію у вирішенні цього питання, а також активним безруківцям – небайдужим громадянам, що допомагали відновлювати пошкоджений газогін!

Ми шукаємо і продовжимо шукати можливості відновлення комунікацій в інших старостинських округах громади. На жаль, через постійні обстріли цю проблему вирішити поки що неможливо.

Дякуємо за розуміння! Віримо у ЗСУ та працюємо на перемогу! 💙💛

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше