Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рішенням VIII сесії Харківської обласної ради з обласного бюджету виділено 5 млн 771 тис. 930 грн на низку важливих інфраструктурних об’єктів Дергачівської громади

Новини
02.12.2021

25 листопада рішенням VIII сесії Харківської обласної ради з обласного бюджету виділено 5 млн 771 тис. 930 грн на низку важливих інфраструктурних об’єктів Дергачівської громади.

Виділено фінансування у розмірі 4 млн 300 тис. грн на придбання нового обладнання та капітальний ремонт комплексу будівель Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в селищі Козача Лопань.

Заплановано фінансування на проведення капітального ремонту частини приміщень (санвузлів) Дергачівського закладу дошкільної освіти комбінованого типу №3 «Сонечко» – 700 тис. грн.

Підтримано та ухвалено фінансування у розмірі 355 тис. 174 грн на оснащення кабінетів Дергачівського Інклюзивно-ресурсного центру «Без меж», зокрема передбачено видатки на його розвиток – 216 тис. 124 грн.

Перерозподілено субвенцію на проведення відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області учасників АТО/ООС, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій – збільшено на 1 тис. 100 грн.

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко висловлює особливу подяку за таку підтримку та небайдужу позицію до потреб Дергачівщини т.в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Олександру Скакуну, голові Харківської обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко і всім депутатам, які підтримали дане рішення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше