Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реквієм, присвячений 35-й річниці Чорнобильської трагедії

Новини
26.04.2021

26 квітня 1986 року Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей.

Сьогодні минає 35 років з моменту трагедії, але значення і наслідки тієї катастрофи не зміряти роками!

Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, рятували нас від поширення радіації, важко було б навіть спрогнозувати масштаб цієї трагедії для всього світу.

Сьогодні, на жаль, багатьох ліквідаторів, що першими стали на захист світу від нещадної радіації, немає з нами. Але ми пам’ятаємо їхній подвиг і вклоняємося мужності героїв. Молоді, завзяті, сповнені сил і натхнення, вони йшли у пекло, часто навіть не розуміючи, чим ризикують.

Кожен з них своїм вкладом у ліквідацію аварії будував місток до нашого з вами майбутнього, майбутнього наших дітей!

Дякуємо нашим ліквідаторам за силу волі, витримку і наполегливість.

Бажаємо здоров’я, сімейного затишку та гідної шани. Ви — наші герої!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше