Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рахунки за російське світло у Козачій Лопані: у чому проблема і як вона вирішується (репортаж СТБ/ICTV)

Новини
22.06.2023

⚡Понад півроку Козача Лопань перебувала під російською окупацією. За цей час окупанти розгорнули там свою адміністрацію та навіть підключили світло з Бєлгородської області, щоб забезпечити електрикою розквартированих у селищі військових.

Після звільнення Козачої Лопані люди отримали платіжки про необхідність сплати коштів за російську електроенергію, яка проходила через українські лічильники у домоволодіннях. З метою привернення уваги до поки що невирішеної проблеми місцеві мешканці запросили національне телебачення, а також голову Дергачівської громади Вячеслава Задоренка для надання роз’яснень. Вячеслав Задоренко звернувся до відповідних органів, керівництва області та держави з проханням допомогти відрегулювати систему перерахунку показників електролічильників, щоб усі борги наших людей за російське світло були списані.

📺 Детальніше дивіться у репортажі Марії Малєвської для СТБ/ICTV.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше