Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прудянським старостою Олександром Рубаном організовано та проведено впорядкування території селища

Новини
05.02.2021
Виконано роботи по обрізці аварійних дерев, вирубано порослі, саморослі кущі, організовано прибирання в’їзду до Прудянки від Козачої Лопані, центрального місточка, пішохідних тротуарів, вулиці Магістральної. Також організовано вивіз сміття, сухого гілля, приведено до належного санітарного стану залізничну зупинку «Прудянка». Вивезено 75 мішків побутових відходів.
Роботи по благоустрою та впорядкуванню території селища тривають. До ініціативи Олександра Рубана долучився депутат міської ради Олександр Сєрєков, який надав у користування тракторну техніку та паливно-мастильні матеріали.
«Робимо свою справу сумлінно, з любов’ю та думкою про майбутнє й сьогодення нашого старостинського округу»,- зазначив Олександр Рубан.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше