Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проявляємо турботу про тих, хто особливо цього потребує!

Новини
14.07.2021
Для осіб, які перебувають на обслуговуванні у територіальному центрі соціального обслуговування «Берегиня», організовано фізкультурно-оздоровчий захід на базі ФОК «ЗЕВС».
Активні жінки разом із фахівцем з фізичної реабілітації Денисом Полупаненком виконували фізичні вправи, тренувалися на кардіотренажерах.
Захід так сподобався учасницям, що вони висловили побажання й надалі регулярно займатися такими фізичними вправами, адже спорт – це рух, а рух – це життя.
«Розвиток та популяризація здорового способу життя – наш пріоритет. Двері фізкультурно-оздоровчого комплексу відкриті для підопічних терцентру! Відповідно до графіку, двічі на тиждень усі бажаючі від «Берегині» зможуть вільно користуватися послугами, які ми надаємо», – зазначив директор закладу Віктор Гилун.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше