Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем залізничника України!

Привітання
04.11.2021

Шановні працівники залізничного транспорту!

Вітаємо вас із професійним святом – Днем залізничника України!

Залізничний шлях на Дергачівщині було побудовано ще в другій половині ХІХ століття, і з тих пір наш край став трудовим осередком цілих поколінь залізничників.

Сьогодні залізниця є надважливою ланкою транспортної інфраструктури країни. Це один із найпопулярніших та найдоступніших видів транспорту; від її ефективного функціонування залежить надійна доставка пасажирів і вантажів.

Складно знайти людину, що жодного разу не скористалася б послугами залізничного транспорту; важко уявити сучасне життя без залізниці, яка зайняла важливе місце в системі життєзабезпечення нашої держави.

Залізничники завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. У свята і будні, вдень і вночі вони забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

У день професійного свята бажаємо всім вам прихильності долі, вагомих здобутків, міцного здоров`я, миру, злагоди в родинах та невичерпної енергії!

Дергачівський міський голова
Вячеслав Задоренко

Депутат Харківської обласної ради
Євген Шатохін

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше