Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем працівників сільського господарства

Привітання
21.11.2021
Щороку у третю неділю листопада ми відзначаємо День працівників сільського господарства.
З давніх-давен наш край славиться родючими землями, добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме ви, ті, хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.
Праця аграрія – важка, примхлива і вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, за жнива і підготовка поля до нового сезону.
День працівників сільського господарства — це також свято усіх тих, хто переробляє, доглядає та заготовляє сільськогосподарську продукцію. Це величезний і потужний комплекс, який працює як єдиний механізм, де кожен працівник важливий.
Щиро вітаємо усіх працівників сільського господарства Дергачівщини з професійним святом. Нехай ваша нелегка праця завжди приносить вам задоволення, рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, прогнози збуваються, плани перевиконуються, а погода буде привітною. Ви – серце нашої громади. Дякуємо вам за старанність, працьовитість та професіоналізм. Бажаємо щастя, процвітання, міцного здоров’я і родинного затишку.
Зі святом!
 
Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко
 
Депутат Харківської обласної ради Євген Шатохін
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше