Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем працівника соціальної сфери

Привітання
07.11.2021

Шановні працівники соціальної сфери! Щиро вiтaємо вас із професiйним святом!

Це свято людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує: літніх людей, соціально незахищених, із обмеженими можливостями чи тих, хто волею долі опинився у складних життєвих обставинах.

Робота працівників соціальної сфери вимагає не просто сумлінного виконання службових обов’язків, а насамперед людяності, розуміння, милосердя.

Своєю працею ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві. Люди, яким Ви щодня допомагаєте долати труднощі і розв’язувати важливі життєві проблеми, високо цінують вашу благородну та відповідальну працю.

Хочемо висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, небайдужість до чужого горя і болю.

Щиросердно бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та невичерпної життєвої енергії! Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей і задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!

Дергачівський міський голова
Вячеслав Задоренко

Депутат Харківської обласної ради
Євген Шатохін

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше