Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з 90-річним ювілеєм жителя міста Дергачі

Новини
03.07.2021
Сьогодні, 3 липня, очільник громади Вячеслав Задоренко разом з головою міської організації ветеранів України Сергієм Остапенко та представниками громадськості привітали з 90-річним ювілеєм жителя міста Дергачі Василя Максимовича Гуденка.
Протягом усього життя поважний ювіляр завжди проявляв і продовжує проявляти активну громадську позицію. Василь Максимович працював поваром-кондитером у відділі забезпечення Харківського відділення Південної залізниці, де був нагороджений званням «кращий кондитер», а також безліччю інших відзнак за високі трудові показники та за небайдуже ставлення до підвищення комфорту залізничних перевезень і санаторного відпочинку залізничників. Зокрема, саме Василю Максимовичу належить заслуга у розбудові залізничної станції Нові Дергачі, а також у підвищенні якості надання послуг санаторію «Березівські мінеральні води».
Окрім цього, Василь Максимович був головою комітету вулиці Лєрмонтова на Нових Дергачах, зробив вагомий внесок у благоустрій та розвиток місцевого самоврядування цього району, за що неодноразово отримував відзнаки від міського керівництва.
І сьогодні, незважаючи на поважний вік, пан Гуденко продовжує вести активне життя: дідусь самостійно вирощує овочі у себе на городі та готує смачну їжу.
«Вельмишановний Василю Максимовичу! Ваша самовіддана праця на благо Дергачівщини є прикладом та орієнтиром для молодших поколінь. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, родинного добробуту, щастя та успіхів у будь-яких починаннях!» – зазначив у святковому привітанні Вячеслав Задоренко.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше