Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем знань!

Привітання
01.09.2023

1 вересня – свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Кожен з нас у цей день переступав поріг рідної школи, відкривав перший підручник, писав перше слово у робочому зошиті. Роки навчання у школі найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири розвитку на майбутнє.

Щороку День знань нагадує нам про важливість отримання освіти, незважаючи на будь-які виклики, бо діти – це майбутнє Дергачівщини, майбутнє України.

Бажаю нашим маленьким громадянам, щоб кожен крок у навчанні наближав вас до мрії, до майбутнього, яке ви самі обираєте. Бажаю віри у себе, цілеспрямованості та незгасної любові до знань.

Хочу висловити подяку усім батькам та вчителям, які виховують та навчають молоде покоління українців. Ваша підтримка і турбота – невід'ємна частина успіху наших діток. Нехай на цьому шляху вас завжди супроводжують міцне здоров'я та терпіння!

Впевнений, що у нелегкий військовий час знання та освіта стануть нашим щитом і мечем. Разом ми обов'язково подолаємо труднощі та побудуємо краще майбутнє для наших дітей в Україні!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше