Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем журналіста!

Привітання
06.06.2023

6 червня в Україні відзначається День журналіста!

З часів утвердження незалежності нашої держави робота журналістів сприяла розвитку громадянського суспільства в Україні. Переломними для української журналістики стали 2014 та 2022 роки.

Після початку російсько-української війни журналісти разом з волонтерами, медиками та рятувальниками їхали у найгарячіші місця, щоб показувати жахи російської агресії, боротьбу незламних українців за свою свободу та відновлення життя на деокупованих територіях.

Шановні журналісти, працівники засобів масової інформації! Ви заслуговуєте найвищої поваги. Ваша справа об’єднує українське суспільство, бо люди з усіх регіонів держави мають змогу швидко отримувати об’єктивну інформацію про найважливіші події. Завдяки вам трагедія Дергачівської громади відома усій Україні та жителям багатьох країн світу, що сприяє отриманню гуманітарної допомоги для наших мешканців, підвищує увагу до громади з боку благодійних фондів та організацій, які займаються відбудовою зруйнованої інфраструктури.

Бажаю вам невичерпної наснаги, міцного здоров’я та професійного розвитку! Нехай ваше щире слово завжди служить на благо України, справедливості та неупередженості!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше