Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем Європи!

Привітання
09.05.2023

Цього року 9 травня згідно з Указом Президента Володимира Зеленського в Україні вперше на офіційному рівні відзначається День Європи! 

9 травня 1950 року міністр закордонних справ Франції Роберт Шуман проголосив Декларацію, метою якої стало створення нової форми організації європейських держав. Декларація Шумана стала основою створення сучасного Європейського Союзу.

Сьогодні наша держава не просто є частиною європейської цивілізації. Українська нація захищає свій цивілізаційний вибір зі зброєю в руках і платить за нього кров’ю власних синів та дочок! Цей вибір – свідомий, осмислений, і він є єдиним правильним!

Засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, Україна прагне бути частиною Європейського Союзу. І я не маю жодних сумнівів, що це станеться у найближчій перспективі! Наші діти заслуговують на світле майбутнє у когорті дружніх європейських країн, які цінують свободу слова та право вибору кожного громадянина!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше