Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем Української Державності!

Привітання
28.07.2023

Українське державотворення сягає корінням часів заснування Києва та стало особливо вираженим за правління київського князя Володимира Великого. У 988 році Київська держава прийняла християнство, чим наблизилась до європейської соціально-культурної цивілізації, мала міцну політичну волю та диктувала її сусідам, в ті часи ми також набули тризуб – Державний герб України. Саме день прийняття християнської східної традиції став підосновою для сьогоднішнього свята.

Цей день символізує славетні тисячолітні традиції української державності, яка пройшла тернистий шлях – інтервенції сусідів, повстання українців проти економічного, політичного та релігійного гніту, спроби знищення української мови та культури. Наші предки витримали усі випробування історії та пронесли через століття ідею державності, яку українські воїни відстоюють і по сей день.

Шановні українці! Ми не можемо забувати про тих, хто віддав своє життя за українську державність. Ми вшановуємо пам'ять героїв, які поклали свої життя на вівтар свободи нашого народу. Жертовність українських воїнів – це героїзм, який не знає меж.

У цей день бажаю кожному не забувати історію власного народу, цінувати та поважати державність, суверенітет України, який ми виборювали сотнями років.

Перемоги, миру та процвітання, Україно!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше