Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем танкових військ!

Привітання
14.09.2023

Сьогодні в Україні відзначається День танкових військ! 

Танкісти - справжні герої, які несуть на своїх броньованих плечах важку відповідальність за мир та безпеку українського народу. Ви - ті, кому вдається проходити через випробування вогню та сталі, щоб забезпечити майбутнє нашої країни.

Українські танкісти відіграють надважливу роль у прориві оборони ворога завдяки своїм професіональним вмінням та високій мобільності. За допомогою танків вони пробивають лінії оборони ворога, ламаючи важкі перешкоди та забезпечуючи шлях для подальшого наступу. Саме ваша робота дозволяє іншим військовим частинам надійно здійснювати просування та досягати поставлених цілей.

Шановні танкісти! Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та відваги! Нехай ваші танки завжди будуть надійним щитом свободи та волі, а кожна ваша перемога стане окремою сторінкою в історії України!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше