Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем рятівника!

Привітання
17.09.2023

Сьогодні в Україні відзначається День рятівника! 👩‍🚒

Рятувальники завжди першими опиняються у місцях найбільшої небезпеки та готові подати руку порятунку тим, хто опинився у критичному становищі після ворожих обстрілів, вибухів, пожеж, наводнень та будь-яких екстремальних ситуацій.

Ваші навички, відвагу та невгамовну волю рятувати людські життя важко переоцінити. Рятівники - справжні герої нашого часу, які несуть на собі величезну відповідальність, постійну ризикуючи заради інших людей. Ви - взірець відваги та професіоналізму!

Шановні працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та спеціальних рятувальних формувань! Бажаю міцного здоров'я, витривалості та успіхів у вашій благородній справі. Нехай ваша робота завжди знаходить відгук у серцях людей, яких ви рятуєте!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше