Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем підприємця України!

Привітання
03.09.2023

Щороку у першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця.

Це свято тих, хто не боїться викликів, хто йде вперед з вірою у свої ідеї. Підприємці створюють нові робочі місця, роблять нашу економіку міцнішою, а нашу країну багатшою культурно та соціально.

Шановні підприємці Дергачівської громади! Хочу від щирого серця привітати всіх вас з професійним святом! Внаслідок російського вторгнення підприємницька сфера нашої громади зазнала суттєвих збитків, однак це не зламало більшість з вас. Навпаки! Ви захищали державу на фронті у складі Збройних сил України, доєдналися до партизанського руху опору, підтримували і продовжуєте підтримувати наших мешканців гуманітарною допомогою. Ваша праця, наполегливість та самовідданість заслуговують на найвищу похвалу.

Бажаю вам невичерпної енергії для досягнення нових вершин, фінансового успіху та безмежного натхнення у ваших підприємницьких починаннях. Нехай кожен день приносить вам нові можливості та перемоги! Нехай ваші ідеї завжди будуть інноваційними, а труднощі - тільки стимулом для досягнення нових висот!

Спільними зусиллями ми побудуємо сильну, успішну та процвітаючу Україну!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше