Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем Незалежності України!

Привітання
24.08.2023

Рівно 32 роки тому українська державність розгорнула нову, сучасну сторінку історії.

Акт проголошення незалежності України, прийнятий 24 серпня 1991 року, відновив українську державу та став кроком до повернення історичної справедливості, яку відстоювали наші предки у боротьбі з колоніальною політикою росії й інших імперій протягом декількох століть.

Сьогодні нам знову доводиться боротися за власну незалежність. Українська нація як ніхто інший усвідомлює ціну цієї боротьби. Саме тому ми готові йти разом, йти до кінця, до повного звільнення усіх наших територій. Правда була, є і буде завжди за Україною, адже українці ніколи не зазіхали на чуже, але завжди боронили своє! Ця правда обов’язково приведе наш народ до перемоги!

Зі святом, шановна Дергачівщино!
Зі святом, шановна Україно!
З Днем Незалежності!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше