Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем Національної гвардії України!

Привітання
26.03.2024

26 березня відзначається День Національної гвардії України!

Свято було запроваджено Указом Президента України від 18 березня 2015 року. Офіційною датою свята обрано 26 березня, цього дня раніше відзначали День Міністерства внутрішніх справ України.

Національна гвардія України існувала як окрема силова структура з 1991 по 2000 рік. У 2014 році, після початку військової агресії рф проти України, Нацгвардію відновили як військове формування на базі МВС України.

Нацгвардійці виконують низку важливих завдань щодо захисту державних об'єктів і спеціальних вантажів, припиненні діяльності злочинних угруповань, а також беруть участь в антитерористичних операціях, охороні громадського порядку та захисті територіальної цілісності України. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну бійці цього військового формування першими зустріли окупантів на околицях Харкова в районі П'ятихаток, а також декілька місяців мужньо боронили Прудянку, билися з ворогом за Цупівку, і звільнили цей населений пункт Дергачівщини 11 вересня 2022 року.

Шановні гвардійці! Щиро вітаю вас зі святом та дякую за те, що ви стоїте на варті свободи і незалежності України! Бажаю міцного козацького здоров’я, віри у свої сили, миру та добробуту!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше