Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем Конституції України!

Привітання
28.06.2023

У ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Ця подія стала історичною для нашої держави. Конституція закріпила правові основи України, її територіальну цілісність та суверенітет. Вперше за довгі роки відсутності української державності були закладені закони, які сприяли забезпеченню прав людини та громадянина.

Конституція визначає найціннішим життя людини, її здоров'я, честь та гідність, надає кожному українцю можливості для самоорганізації, забезпечує свободу слова та віросповідання. Саме наше прагнення до незалежності та свободи стали перепоною для російського агресора у подальших інтервенціях на суверенні європейські країни.

Сьогодні хочу висловити вдячність кожному, хто зі зброєю у руках в окопі, із текою в українському та міжнародному суді захищають нашу Конституцію. Ви виносите вирок окупантам на всіх фронтах – іншого шляху для них, окрім покарання, не існує!

Шановні українці! Нехай вас ніколи не полишає віра у світле майбутнє нашої держави, а досвід, творча енергія, сила і розум будуть спрямовані на благо власної родини та українського народу. Бажаю вам скорішої перемоги, міцного козацького здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, успіхів, звершення усіх планів та задумів!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше