Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем енергетика!

Привітання
22.12.2023

Під час повномасштабної війни працівники енергетичної сфери інтенсивно працюють над відновленням об'єктів критичної інфраструктури. Фахівці Дергачівського району електричних мереж та Дергачівського району розподілу електроенергії АТ «Харківобленерго» демонструють високий професіоналізм і самовідданість під час виконання службових обов'язків. Повернення світла та тепла до домівок мешканців Дергачівщини – це заслуга наших ремівців, які щодня, попри мінну небезпеку, відновлюють нові ділянки енергетичних мереж.

Шановні енергетики! Ви – справжні герої! Велика вдячність вам за непосильну працю та відповідальність! Бажаю міцного здоров'я, витримки, сімейного затишку, взаєморозуміння та злагоди!

Зі святом! 💙💛

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше