Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем державної служби

Привітання
23.06.2023

23 червня в Україні відзначається День державної служби!

Праця та самовідданість державних службовців допомагає забезпечувати розвиток нашої країни та покращувати якість життя кожного українця. Саме від проявів щоденної сумлінності, моральних якостей залежить добробут та майбутнє України.

Довіра до влади починається з конкретної особи, яка допомагає вирішувати повсякденні проблеми громадян. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання і чекає від них компетентності, ініціативи та професіоналізму у виконанні покладених на них обов'язків.

Шановні державні службовці! Бажаю, щоб ваша професійна діяльність завжди супроводжувалась успіхами і досягненнями! Міцного здоров'я, миру, натхнення та невичерпного ентузіазму у вашій важливій роботі!

Вітаю зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше