Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з Днем Державного прапора України!

Привітання
23.08.2023

Синьо-жовтий прапор є одним із головних державних символів України. Він уособлює національні традиції та світогляд нашого народу. Це збережений та увіковічений символ нашого духу, мови, сили наших предків, яка говорить про їхню боротьбу за волю та незалежність.

У лютому 2022 року увесь світ дізнався, що сміливість має два кольори! Кожен колір нашого прапора має своє значення: синій – як небо над головою, як свобода, спокій та мир, а жовтий – як пшеничні поля, що символізують багатство та добробут.

Синьо-жовтий стяг – це перше, що встановлюють наші захисники у звільнених населених пунктах. Тож, нехай наш прапор знову замайорить над всією Україною від Кремінної і Сєвєродонецька до Ялти і Севастополя! Нехай він завжди віє над нами, об'єднуючи український народ!

Шановні українці! Бажаю, щоб День Державного прапора спонукав усіх нас діяти разом, об'єднувати наші зусилля для побудови кращого майбутнього України! Тільки так ми збережемо суверенність, державність та національну ідентичність.

Слава Україні! 🇺🇦

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше