Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації з 78-ю річницею визволення України від нацистських загарбників

Привітання
28.10.2022

28 жовтня 2022 року Україна відзначає 78-му річницю визволення від нацистських загарбників.

Цього дня у 1944-му році наші предки остаточно вигнали німецьких окупантів та їхніх сателітів за терени території сучасної України. Нацисти принесли на нашу землю невимовний біль, зруйнували долі наших дідів та прадідів, бабусь та прабабусь.

Здавалося б, трагедія Другої світової війни повинна була стати вічним уроком для усіх країн, які постраждали від необґрунтованої агресії імперії зла. На жаль, наш північно-східний «сусід» не зробив із цього жодних висновків, тому сьогодні історія повторюється.

Та як і 78 років тому, окупантів чекає вигнання й ганьба, бо вільний дух української нації, нашу жагу до свободи не зламати! Низький уклін кожному солдату й офіцеру, які боронили ці чесноти у минулому, які продовжують захищати Україну сьогодні!

Слава героям! Смерть ворогам!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше