Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка зі Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Привітання
09.11.2023

9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва! 👨‍🎨🎙

Споконвіку музика і танець, пісня і слово йдуть пліч-о-пліч, даруючи піднесений настрій та життєві сили, зберігаючи народне надбання минулого, збагачуючи сучасну культуру.

Вороги можуть зруйнувати наші культурні та освітні заклади, але їм ніколи не вдасться знищити нашу культуру, любов до рідної мови та мистецтва!

Розвиток творчого потенціалу Дергачівщини та всієї України був би неможливим без щоденної роботи культурних діячів, майстрів народного мистецтва, фахівців з художньої творчості, бібліотекарів, викладачів мистецьких навчальних закладів. Саме від проявів вашої щоденної сумлінності, моральних якостей залежить добробут та майбутнє держави.

Шановні працівники культури, корифеї народної творчості та генії творчої думки! Бажаю вам постійного вдосконалення, ентузіазму, потужної енергії, реалізації задуманих шедеврів, грандіозних досягнень та щирих поціновувачів вашої праці!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше