Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Міжнародним днем волонтера!

Привітання
05.12.2022

5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера 🤝

Для Української держави це свято стало особливим починаючи з 2014 року, коли активна патріотична частина суспільства почала допомагати українському війську та цивільному населенню під час російської агресії на Донбасі. Цього року ми впевнились у цінності волонтерської діяльності ще більше.

Шановні волонтери! Ваша діяльність - це не просто професія. Це поклик серця, спосіб мислення та стиль життя. Ви допомагаєте людям, не чекаючи на нагороду чи визнання. Ви збираєте кошти та закуповуєте необхідне обладнання нашій армії на передову, ви вивозите поранених, ви доставляєте продукти і господарчі товари населенню туди, де це найбільш необхідно, ви рятуєте тварин від обстрілів та голоду.

Ви – справжні герої. Дергачівщина бачить, відчуває і цінує це. Ворог ніколи не зрозуміє нашого пориву, нашої згуртованості і тої невичерпної життєвої сили, яка завдяки вашій роботі веде український народ до перемоги.

Низький уклін вам і безмежна вдячність! Разом переможемо!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше