Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем залізничника

Привітання
04.11.2023

Сьогодні в Україні відзначається День залізничника! 🚂

4 листопада 1861 року з Відня через Перемишль до залізничного вокзалу у Львові прибув перший поїзд на територію сучасної України. Цей день став відліковою точкою в історії залізничного сполучення в Україні.

Наша країна посідає третє місце за розміром залізничної мережі в Європі. В залізничній сфері задіяно більше 250 тисяч осіб, які щоденно працюють над тим, щоб українці завжди мали можливість вчасно дістатись до своїх населених пунктів.

З початку вторгнення рф в Україну залізниця стала одним із найважливіших логістичних інструментів і символом українського спротиву. Адже саме працівники залізниці, ризикуючи власним життям, продовжують здійснювати евакуацію людей, перевезення необхідних вантажів, гуманітарної допомоги та зброї для наших захисників.

Шановні залізничники! Бажаю вам міцного як сталь здоров'я, надійного тилу та мирного неба! Нехай на життєвих та професійних перехрестях вас завжди супроводжує зелене світло!

Зі святом! 

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше