Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем захисників і захисниць України

Привітання
01.10.2023

Шановні друзі! Наші мужні захисники та захисниці!

Сьогодні – без перебільшення надзвичайний день. День тих, хто кожною своєю дією, думкою і серцем стоїть на варті захисту Української держави у найтяжчі часи сучасності.

День захисників та захисниць невідривно пов’язаний з нашим історичним корінням, з пам’яттю про подвиги славетних українських козаків і з Покровою Пресвятої Богородиці – великим церковним святом, яке цього року ми вперше відзначаємо за новоюліанським календарем разом з цивілізованим християнським світом.

Ми повинні завжди пам’ятати подвиги воїнів, які поклали свої життя за свободу незалежної, суверенної України, за щасливе майбутнє власних дітей і батьків. Нехай їхні душі віднайдуть вічний спокій у Царстві Небесному!

Я хочу щиро подякувати усім, хто стоїть на захисті нашої країни, хто відстоює наше історичне право на існування і боронить безпеку українських міст, селищ та сіл. Ви – незламні герої, наділені мужністю та відвагою. Ви вкладаєте найкращі ідеали у серця людей, даруючи кожному з нас віру і впевненість у незворотності української перемоги.

Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, підтримки від близьких та щасливих повернень додому. Україна завжди була сильною, а завдяки вам – стає ще сильнішою!

Слава героїчним захисникам і захисницям! Слава Україні!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше