Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем української писемності та мови

Привітання
27.10.2023

Мова була і є найважливішим символом нашої боротьби за свободу. Розповсюджуючи та вшановуючи українську мову, ми відстоюємо інтереси власної держави.

Українська мова – це скарб, який передавався з покоління в покоління. В піснях та легендах наші предки передавали її від батька до сина, від матері до доньки. Ми безмежно любимо нашу гарну, співучу українську мову, цінуємо та пишаємося нею!

Також сьогодні ми вшановуємо пам'ять Нестора-Літописця – послідовника творців слов'янської писемності, Кирила і Мефодія. Саме "Повість минулих літ", "Житіє Феодосія Печерського" та "Житіє святих князів Бориса і Гліба" вважаються творами, з яких розпочинається писемна українська мова.

Бажаю усім щастя, добра, духовного збагачення, нових звершень та перемог! Розмовляємо та пишемо українською – захищаємо своє!

Зі святом! 

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше