Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем Соборності України

Привітання
22.01.2024

Цього дня у 1919 році на Софійському майдані у Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

У 1999 році Указом Президента України возз’єднання українських земель увійшло в історію нашої держави величним національним святом – Днем Соборності України.

Соборність означає, що Україна має єдину, національну, вільну та демократичну державу, де головним носієм суверенітету та джерелом влади є український народ.

Хочу подякувати кожному, хто сьогодні захищає Україну зі зброєю в руках, хто допомагає один одному, не розділяючи українців на західних або східних, північних або південних. В цьому і полягає наша єдність, коли ми разом – нас не подолати! Дуже важливо пам'ятати про це.

Зі святом, друзі! Все буде Україна!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше