Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем соборності України

Привітання
22.01.2023

🇺🇦 22 січня відзначається День соборності України!

Цього дня у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Ця подія стала однією із найголовніших в історії державотворення України, а підписання Акту Злуки на Софійському майдані у Києві створило міцний фундамент, на якому стоїть сьогоднішня Українська держава.

Наші історичні вороги завжди намагались внести смуту та розкол між заходом та сходом України, насильно повернути нас в період Руїни, коли українець йде на українця, брат на брата. Історія показала, що це протиприродно і так вже ніколи не буде!

В українській мові «соборність» означає цілісність, єдність, неподільність – це все описує сучасну Україну. Воїни зі сходу та заходу, з півночі і півдня разом боронять Батьківщину, між ними немає і не може бути жодних спірних питань, є лише головна задача – зберегти країну від брудних лап окупанта.

Хочу подякувати кожному, хто боронить Україну зі зброєю в руках, хто прихистив дітей та жінок у більш безпечних областях держави. В цьому і полягає наша єдність – ми разом б'ємо ворога, разом рятуємо наших людей.

Окремо хочу звернутися до так званих активістів, які, прикриваючись патріотичною позицією, намагаються сіяти розбрат в українському суспільстві задля власних політичних амбіцій. Ви – не українці, бо ваша невдячна справа не має жодного відношення до боротьби проти російських загарбників. Припиніть паплюжити честь держави, якщо у вас залишилась хоч крихта совісті!

Міцного здоров'я, єдності, миру та злагоди кожній українській родині!
Наша сила – в єдності! Разом до перемоги!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше