Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем ракетних військ і артилерії

Привітання
03.11.2023

Сьогодні в Україні відзначається свято «богів війни» – День ракетних військ і артилерії! 

Робота ракетних військ та артилеристів – це рушійна сила у надломі логістичних ланок окупантів, знищенні їх позицій та ліквідації скупчень живої сили. Там, де працюють «боги війни», агресор відчуває усю міць та праведну злість українців, які завжди готові пришвидшити відправку агресорів до кінцевого пункту призначення їхнього нетривалого життя.

Саме робота нашої артилерії не раз змушувала ворога тікати з полей Дергачівщини та України. Завдяки вашому професіоналізму та стійкості врятовано десятки тисяч українських піхотинців, які стоять на передньому краю оборони Батьківщини. Це заслуговує безмежної поваги!

Бажаю кожному з вас рішучості, витримки, завзятості та непохитності духу. Нехай кожна ракета та снаряд потрапляють у ціль, наближаючи перемогу та настання миру!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше