Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівників суду

Привітання
15.12.2022

Сьогодні відзначається День працівників суду!

Цього дня хочу привітати із професійним святом тих, хто захищає права та свободи громадян України. Шановні судді, працівники судів, ви робите надзвичайно важливу роботу для України та Дергачівщини. Ви, як представники судової гілки влади, оберігаєте наш спокій, суспільну та політичну стабільність в країні.

Щиро вдячний працівникам Дергачівського районного суду за патріотизм і допомогу нашим військовим у найтяжчі часи для нашої громади і держави. Висловлюю повагу за вірність своїй справі, професіоналізм та мудрість, котрі допомагають справедливо вирішувати найскладніші справи та з честю і гідністю нести таку важку ношу як право і обов'язок здійснювати правосуддя.

Прийміть побажання добра, здоров’я, миру та злагоди! Хай з вами завжди буде хоробрість, відповідальність та чесність!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше