Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівників сільського господарства України

Привітання
19.11.2023

🚜 Щороку у третю неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства України.

Це свято відповідальних господарів, які розумом і руками, серцем і душею щодня долучаються до важливої справи. Завдяки їхній наполегливій праці полиці магазинів наповнюються якісними українськими продуктами як в Україні, так і закордоном.

Сільське господарство протягом століть було нерозривно пов’язане з розвитком українського народу, оскільки наша країна володіє багатими, родючими землями. Фермерські господарства забезпечують населення робочими місцями та сприяють розвитку соціальної інфраструктури. До початку повномасштабного російського вторгнення на Дергачівщині працювали 27 сільськогосподарських підприємств, які суттєво наповнювали місцевий бюджет, давали змогу людям працювати на рідній землі і розвивати свої села. На жаль, ворог майже повністю знищив наш агропромисловий сектор. Але дергачівські аграрії не збираються здаватися! Вони волонтерять, допомагають громаді, і разом з тим намагаються відновлювати свої підприємства, що заслуговує безмежної поваги.

Шановні працівники сільського господарства! Дякую за вашу важку працю, зичу міцного здоров’я і сімейного затишку! Бажаю скорішого повернення миру на нашу землю, щоб на українських ланах завжди колосились щедрі врожаї!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше