Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівників сільського господарства

Привітання
20.11.2022

🚜 Шановні аграрії та всі причетні до сільськогосподарської діяльності, вітаю вас із професійним святом!

Своєю важкою працею, душею та серцем ви постійно примножуєте добробут нашої держави. Хлібороби, агрономи, фермери, комбайнери, трактористи, майстри садівництва та тваринництва, саме ви забезпечуєте ситість населення у ці важкі часи. Завдяки вам Україна ніколи не пізнає страхіть голоду, вже тільки це заслуговує безмежної поваги!

Зараз Дергачівська громада переживає скрутні часи для сільськогосподарської діяльності. Ворог усіяв тисячі гектарів нашої плодоносної землі своїм мотлохом - мінами та розтяжками, артилерійськими та ракетними снарядами.

Всі ми маємо спільну мрію – очистити нашу землю від ворога, провести розмінування полів, відновити сотні робочих місць. Все це буде!

Низький уклін аграріям, фермерам та усім сільгоспробітникам!

Ми разом! Ми йдемо до перемоги!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше