Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку

Привітання
16.11.2023

Цього дня у 1924 році у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Першими словами в ефірі стали: "Говорить Харків, говорить Харків", після яких жителі нашого обласного центру заслухали перший концерт в режимі онлайн. Саме ця подія у 1994 році стала основним аргументом для затвердження професійного свята для працівників теле- і радіокомунікацій, а також зв'язківців.

Люди, які працюють у цій сфері, не знають звичних для багатьох свят та вихідних, адже новини виходять щодня, в будь-яку пору року та за будь-якої погоди, як у мирний, так і у військовий час. Саме вони роблять усе, щоб ми мали стійкий зв'язок, інтернет та доступ до актуальних новин.

Шановні працівники теле- і радіокомунікацій! Зв'язківці! Завдяки вашій роботі мешканці Дергачівської громади та України загалом мають можливість бути на зв'язку зі своїми рідними, бути обізнаними про всі важливі події та не піддаватись дезінформації, а також маніпуляціям зі сторони нашого ворога.

Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та оптимізму! Нехай у ваших оселях панує добробут та мир, а в душах – тепло, любов, творчість і наснага!

Зі святом! 

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше