Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку

Привітання
16.11.2022

Шановні працівники теле- і радіокомунікацій, зв'язківці, вітаю вас із професійним святом! Завдяки вашій праці мешканці Дергачівської громади мають можливість бути на зв'язку зі своїми рідними, знати останні новини і важливі попередження, які рятують життя українців.

Ваша щоденна праця напряму впливає на інформаційне наповнення життя українців. Актуальність, прозорість, чесність, хоробрість - це той набір професійних якостей, які допомагають ефективно боритись з відверто антигуманною пропагандою ворога.

Ви завжди у центрі подій нашої громади, ви відновлюєте комунікації під обстрілами, ви виїжджаєте в найгарячіші точки Дергачівщини, де ризикуєте власним життям заради донесення правди!

Висловлюю безмірну вдячність за вашу важку роботу! Разом до перемоги! Слава Україні!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше