Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівників освіти

Привітання
01.10.2023

🎓 Щороку у першу неділю жовтня ми святкуємо День працівників освіти. Символічно, що цього року це свято співпадає з Днем захисників і захисниць, адже робота освітян безпосередньо пов’язана із захистом наших культурних і мовних кордонів, вихованням молоді у дусі любові до України.

Українські педагоги сіють насіння прекрасного, світлого та вічного, відкривають перед учнями складний світ буття та дарують мудрі поради. Кожен, хто обирає для себе педагогічну сферу, бере відповідальність за тих, кого навчає та виховує, за власну професійну підготовку та право носити поважний титул освітянина.

Шановні працівники освіти! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та оптимізму! Нехай у ваших оселях панує добробут та мир, а в душах – тепло, любов, творчість та наснага! Бажаю, щоб сили, які ви вкладаєте в українську молодь, приносили багатий врожай нових талантів, яскравих особистостей та визнаних професіоналів!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше