Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівника соціальної сфери!

Привітання
06.11.2022

Вітаю соціальних працівників Дергачівщини з професійним святом!

Сьогодні ми відзначаємо День працівника соціальної сфери – свято тих, хто допомагає людям, які самі не можуть допомогти собі. Це дуже велика і важлива робота. Вона потребує доброго серця, терпіння та любові до людей.

Я щиро пишаюся нашими соціальними працівниками, які залишились на Дергачівщині з початку війни і не зважаючи ні на що допомагали найбільш вразливим категоріям громадян – самотнім стареньким пенсіонерам та людям з обмеженими фізичними можливостями.

Шановні соцпрацівники, дякую за вашу працю! Бажаю вам добрих ідей і розуміння людей, щирої поваги і великої любові, щасливих днів і радісних подій життя!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше