Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем працівника державної виконавчої служби

Привітання
17.12.2022

Роль державного виконавця завжди складна і разом з цим відповідальна. Ваша робота потребує професіоналізму та надзвичайної відданості справі, що забезпечує захист прав та свобод наших громадян. Якісне виконання судових рішень є базою демократичності держави.

У цей день я хочу подякувати начальнику міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Дергачівському та Золочівському районах Марії Гавриленко, а також колективу цього органу за сумлінність, неупередженість та здатність знаходити правильні рішення у найскладніших ситуаціях і, звісно, за якісну роботу в нашій громаді!

Шановні працівники Державної виконавчої служби України! Бажаю вам нових звершень, добробуту, миру та витримки у ці складні часи!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше