Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем місцевого самоврядування

Привітання
07.12.2023

Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Вітаю вас з професійним святом!

Самоврядні органи управління є надзвичайно важливим інститутом у демократичному суспільстві, бо саме представники місцевого самоврядування забезпечують право кожного мешканця громади бути почутим та отримати допомогу.

Міські депутати, старости, працівники апаратів Дергачівської військової адміністрації та Дергачівської міської ради! Ви щодня працюєте над тим, щоб наша громада якнайшвидше пройшла етап відбудови та подолала усі складнощі, пов'язані з війною. Ваша відповідальність та чуйність до людей викликає велику повагу!

Бажаю вам наполегливості, нових здобутків у нелегкій та відповідальній праці над покращенням Дергачівщини! Міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, здійснення усіх сподівань та життєвих планів!

Дякую кожному з вас і пишаюсь тим, що працюю разом з вами!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше