Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем місцевого самоврядування!

Привітання
07.12.2022

Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Місцеве самоврядування – це найближча владна організація до людей та їхніх проблем. У важкі часи сьогодення саме органи місцевого самоврядування є міцною опорою української державності.

Дорогі колеги! Міські депутати, старости, працівники апаратів Дергачівської військової адміністрації та Дергачівської міської ради! Кожного дня ви демонструєте у роботі самовідданість, професіоналізм, відповідальність, чуйність. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного її мешканця бути почутим та отримати допомогу.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного добробуту та професійної наснаги. Нехай усі негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє Дергачівщини та України додають усім нам життєвої сили!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше