Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем Гідності і Свободи

Привітання
21.11.2022

21 листопада в Україні відзначається День Гідності і Свободи, що знаменує початок революційних подій на Майдані Незалежності у 2004 та 2013 роках.

Ми пам’ятаємо та шануємо Героїв Небесної Сотні, кожного воїна, хто встав на захист країни та своїм життям відстояв українську державність під ударами російських інтервентів.

Від самого початку заснування Дня Гідності і Свободи у 2014 році українці відзначають цю дату в умовах війни. Це свято є уособленням незворотності європейського вектору розвитку нашої держави.

Вже не вперше в історії прагнення українців наштовхуються на лютий опір московії, яка упродовж століть намагалась знищувати нашу мову, державність, традиції, заперечувала сам факт існування окремого українського народу. Свої імперські прагнення країна-терорист продовжує втілювати в життя з кожним ракетним ударом по Україні.

Та прагнення українського народу жити у вільній і демократичній країні ніколи не буде зломлене! ЗСУ очистять Україну від ворогів. Наша держава є і буде вільною!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше